تعداد صفحات:35
نوع فايل:word
فهرست:
مقدمه
فناوري اطلاعات
ويژگي هاي عصر ارتباطات
ازدواج ميان اطلاعات و ارتباطات
ابزار يا محور
نخستين آمار از جرايم رايانهاي ايران
تعريف جرايم اينترنتي
جرم در حوزه رايانه و اينترنت
تاثير رايانه بر ماهيت علم جغرافيا
زندگي الكترونيك ، لازمه حضور موفق در هزاره سوم
مزاياي الكترونيكي بودن
نمونه اي از رايانه و لوازم هاي جانبي ان
تعليم و تربيت در عصر جديد
رايانه فكر مي كند
در عصر تكنولوژي رايانه و هنر تصويري , جايگاه هنر و هنرمند كجاست ؟
نگاهي به اينده تكنولوژي و رايانه
دور نمايي از آينده تكنولوژي
تاريخچه قانوني
تحول جديد قانون گذاري
موضوعات مورد حمايت
شرط حمايت
ضمانت اجرا
مدت حمايت
نتيجه گيري
منابع و ماخذ
تقدير و تشكر
مقدمه :
بيل گيتس ، رييس شركت مايكروسافت در يكي از كتاب هايش مي نويسد : نقش رايانه در زندگي بشر شگفت انگيز است . ولي مهم اين است كه رايانه درزمره ارزش هاي انساني تعريف شود . به عنوان پدر يا فرزند. در سال 1999 وقتي سران كشورهاي صنعتي در مجمع گروه 8 ، در اجلاس اوكيناوا براي بررسي بخشودگي بدهي برخي از كشورهاي جهان سوم گرد هم آمدند و كاهش شكاف ديجيتالي به اين كشورها ICT توسعه براي به جاي بخشودگي ، مبلغي رااختصاص دادند . برخي از كشورها در واكنش به اين اقدام ، رايانه ها را به آتش كشيدند و شعار بشريت به نان نياز دارد نه رايانه را سر دادند .
اين گونه مسايل ، ذهن برنامه ريزان كشورهاي مختلف – چه توسعه يافته و چه در حال توسعه – را به خود مشغول كرده است كه به كدام يك از اين شكاف ها بايد اولويت داد و آيا اساسا ابزاري است كه بايد از ان ICT مي تواند چالش فقر را از سر راه بردارد ؟ و يا اينكه استفاده ابزاري كرد . بديهي است كه با يك ابزار نمي توان مشكلات جهان را حل كرد.
رايانه دقت و سرعت و توانايي ذخيره سازي اطلاعات خيلي زياد ودسترسي سريع به انها با پيشرفت و دگرگوني علم و تكنولوژي كامپيوتر و كاربرد ان را ميسر مي كند. تحولي عظيم در زمينه هاي متفاوت مانند : پزشكي,هنري,تحصيلي,ارتباطات,جغرافيا و… به وجود اورده است.
اساسا واژه ي ارتباطات ، بسيار قديمي تر از مخابرات است . ارتباطات كه معادل واژه انگليسي Communication است ، در دوره هاي مختلف زندگي بشري كاربرد و مفهوم خاص خود را داشته است . به عبارتي ، پيش از انقلاب صنعتي ، به مفهوم مراودت و معاشرت بود و در دوران انقلاب صنعتي ، كه جاده ها و سيستم هاي ترابري و راه هاي زميني ، دريايي و هوايي و به قولي «شوارع» اهميت بيشتري يافتند ، اين اصلاح به اين مجاري تعميم يافت . باورود فناوري هايي چون تلفن و تلويزيون و تاثير شگرف آن ها بر
زندگي بشري و قبل از آن تلگراف ، پيشوند تله به اين واژه يعني Communication متصل شدكه معادل مخابرات در فارسي به آن تعلق گرفت . تاهمين اواخر نيز واژه هايي چون
Telecommuter ، Telemedicine ، Teledensity نيز رواج داشت ولي با آمدن
اينترنت ، يعني با مقبوليت و استفاده ي گسترده ي آن و پيدايش واژه هايي چون دهكده ي جهاني ( Global village ) و جهان سازي (Globalization ) و نزديك شدن افراد و هم چنين برداشته شدن فواصل دور و ايجاد همجواري مجازي ، واژه Tele ، به تدريج از ابتدايCommunication و ساير واژه ها كنار مي رود .
- چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۶ ۱۳:۵۶ ۱ بازديد
- ۰ نظر